martes, 17 de diciembre de 2013

Eines de publicació online

Algunes eines que podem trobar de publicació on-line són:

  • Slideshareés un lloc web on els usuaris poden carregar i compartir les seves presentacions Powerpoint o OpenOffice, per ser visualitzades en línia amb el format flash. El pes màxim per arxius és de 20 Mb. A més a més, es pot afegir la presentació un cop ja ha estat incorporada en aquesta pàgina web en d'altres com un blog o un wiki mitjançant un codi embed.
  • Scribd: és un lloc web per compartir documents que permet als usuaris publicar documents de diferents formats i incrustar-los en una pàgina web utilitzant el seu format iPaper.
  • Flickrés un lloc web gratuït que funciona com a una xarxa social, i que permet emmagatzemar, ordenar, buscar, vendre i compartir fotografies i vídeos en línia. És un servei molt utilitzat pels bloggers com a dipòsit de fotos per allotjar imatges que incrustar als blogs i altres mitjans socials.
Flickr
  • Picasaés un programa per visualitzar, organitzar i editar fotografies digitals. A més, Picasa té un lloc web integrat per compartir fotos.L'objectiu de Picasa és la usabilitat, de manera que sigui molt fàcil d'utilitzar per qualsevol usuari, tot oferint moltes funcionalitats en un sol clic.La principal funcionalitat del programa consisteix a organitzar les fotos de l'ordinador, tot ordenant-les en carpetes, i col·leccions per ordre cronològic.També permet fer retocs a les fotografies com ara ajustament del color, reducció dels ulls vermells, correcció de l'alineació de les fotos, etc.També es pot utilitzar per a enviar fotos per correu electrònic, penjar-les a un weblog, gravar-les a un CD, o altres.



Informació extreta de: www.wikipedia.org/

No hay comentarios:

Publicar un comentario