martes, 3 de diciembre de 2013

Microsoft Word i Google Drive, ho sabem tot?

Aquesta vegada la classe de GTIC ha estat més lleugera que les anteriors. En aquesta classe hem pogut descobrir que hi havien elements que no sabíem que ho podíem fer amb Microsoft Word o amb Google Drive.
Primer de tot hem treballat amb el Microsoft Word. Hem aprés utilitzar les cites APA i un índex automàtic.
Per fer unes referències amb el Word has de seguir els següents pasos:
  1. Posar-se amb el cursor on es vol posar la referència.
  2. Anar a la pestanya de Referències.
  3. Clicar a insertar cita.
  4. Anar a agregar nueva fuente.
  5. Omplir tots els buits corresponents.
  6. Clicar aceptar
Si es segueixen aquest pasos s'aconseguirà fer la referència desitjada. Per modificar-la l'únic que s'ha de fer és clicar sobre la referència i sortirà una pestanya on clicant editar cita aconseguirà modificar-la.
Per poder tenir una pàgina on es vegin totes les referències que s'han anat afegint en el treball, en la mateixa pestanya de referències s'ha d'anar a referèncias i allà clicar bibliografia. Un cop fet això, sortirà una espècie de taula que es podrà anar actualitzant de manera que ho anem fent, no s'actualitza actomàticament.

Per fer un índex s'han de seguir aquests senzills pasos:
  1. Seleccionar el títol desitjat perquè surti a l'índex.
  2. Amb el títol seleccionat, en la pestanya Inicio, clicar el título 1
Un cop fet, es tindrà un títol de color blau i amb una lletra i tamany determinat. No s'ha de preocupar-se per això ja que és pot editar com tot el que escrivim en un word. Per tenir la mateixa taula que en les referències, s'ha d'anar a la pestanya de Referencias i allà clicar Tabla de Contenido. Ens sortirà la mateixa espècie de taula que abans però amb el índex desitjat. Per actualitzar-lo s'haurà de fer com amb les referències, posant-se dins de la taula i sortirà una pestanya que diu Actualizar Tabla, clicant-la es podrà actualitzar.
També hem treballat el diccionari de sinònims.
 
Una altre eina que hem vist ha estat el Google Drive. Aquesta eina la hem vist molt per sobre perquè ja no teníem temps. El que hem treballat amb aquesta eina ha estat les citacions i el que més m'ha agradat, hem treballat una extensió del Google Chrome que fa la mateixa feina que la impressió de pantalla. La extensió s'anomena Save to Google, i el que fa és llegir tota la pàgina i fer com una impressió de pantalla però de tota la pàgina web sencera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario