viernes, 29 de noviembre de 2013

Aprenem més!

En la classe de GTIC hem aprofitat per aprendre més sobre pàgines web que abans desconeixem la seva utilitat. Hem vist quatre pàgines web i totes elles diferents entre sí.

La primera que hem vist ha estat Glogster. Aquesta pàgina ens permet crear pòster amb animacions. Podem afegir-li als pòsters música, imatges, vídeos i animacions. Jo he estat mirant alguns pòsters que es poden trobar a la pàgina web www.glogster.com. El que més m'ha agradat dels que he vist ha estat aquest que us posu a continuació ja que parla de les olimpíades de Barcelona del 1992 i les de Pekin al 2008. Com podeu veure en aquest pòster podem veure les imatges més grans només clicant-les, també podem observar que hi ha tant text com vídeo.
http://www.glogster.com/noeliaesc99/barcelona-1992-y-pekin-2008/g-6l6vtuua8ggc3i2pca49ca0

La segona pàgina web que hem descobert ha estat Padlet. Aquesta pàgina són diversos suros on hi ha col·locats uns conceptes. A mi el que més m'ha agradat dels que he vist ha estat un en el que expliquen com fer un mural a classe bastant econòmic. A continuació us deixo el link perquè li pugueu fer un cop d'ull.
http://padlet.com/wall/5elhbvc3l0

La tercera pàgina web que hem treballat ha estat  Wordle. En aquesta pàgina  podem crear núvols de paraules a través d'un text. També podem editar aquest núvol de paraules perquè quedi al nostre gust. A mi personalment m'ha agradat molt un que posava Feliç Any Nou en diferents idiomes.
http://www.wordle.net/show/wrdl/7423237/happy_NewYear_

La quarta i última eina que hem contemplat ha estat Mindmeister. Aquesta pàgina web serveix per fer mapes mentals. És semblant a l'eina que abans us he presentat que és el Cmap Tools però el Mindmeister serveix per fer mapes mentals molt més elaborats i complicats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario