sábado, 16 de noviembre de 2013

Setmana de Reflexió Educativa!!

La setmana passada es van aturar les classes ja que els alumnes de 1r d'infantil i primària vam celebrar la setmana de reflexió educativa. Aquesta setmana va tractar sobre diverses activitats centrades en cada una de les nostres matèries.
El dilluns vam assistir a una conferència del Jaume Cela que tractava sobre "Els quatre reptes a l'escola d'avui". Després vam fer una activitat orientada des de l'àrea d'educació física que tractava d'una caminata des del Baixador de Vallvidrera fins a Sant Cugat.
El dimarts vam anar al MNAC on vam fer una visita que tractava sobre les escultures en relleu. Aquesta activitat estava orientada des de l'àrea d'Educació Visual i Plàstica. En aquesta visita vam tenir que agafar apunts i comentar sobre el punt de vista d'un educador, com veiem la visita per infants. Les fotografies que podeu veure a continuació són fetes per la meva companya Marta Garcia durant la nostra visita al MNAC.

Catalana asseguda- Manolo Hugué


La noia nua-Enric Casanovas


El dimecres i el dijous vam fer una activitat anomenada apadrinament. Aquesta activitat consistia en acompanyar a un alumne de 3r a les pràctiques. A mi em va tocar anar a l'escola bressol municipal Gràcia i vaig estar amb infants d'un i dos anys. Aquesta experiència va ser molt gratificant, ja que vaig poder començar a "treballar" amb els infants.
El divendres vam assistir a un concert del grup Com Sona? el qual estava adreçat a  infants de 0 a 3 anys. A mi em va semblar molt entretingut i molt original. Per acabar la setmana, després vam assistir a una conferència sobre els iPads i les tauletes digitals. Va ser una conferència amb una mica de problemes tècnics amb la pissarra digital ja que no es veia res perquè semblava que no anava l'Internet. Per aquesta conferència ens vam tenir que crear un twitter i anant comentant tot el que ens semblava interessant de la conferència o alguna pregunta que ens preocupés, utilitzant sempre el hashtag #gitic13. A continuació us mostro els tweets que jo he publicat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario