jueves, 28 de noviembre de 2013

Identitat i Territori

Avui he donat a terme una de les presentacions més importants del semestre l'exposició d'Identitat i Territori. Aquesta presentació és del mòdul de les assignatures de COED i de GTIC.
Aquesta exposició es fa per parelles però nosaltres hem estat tres noies ja que una noia ha tingut problemes i s'ha quedat sense parella.
Vam pensar en un tema original per fer l'exposició i vam triar els reis mags. Vam triar aquest tema perquè pensem que tots els sentiments com la il·lusió, la sorpresa, l'alegria; s'estan perdent a mesura que ens fem grans i pensem que si els revisquéssim viuríem un Nadal ple d'emocions i felicitat.
Vam triar fer-ho més original que les primeres exposicions que havíem vist fent la nostra exposició diferent.
El primer que vam fer diferent va ser que vam voler fer-ho com si fos un conte ja que ho veiem apropiat amb aquest tema. Aquest canvi penso que ha estat bastant valent ja que alhora que expliques un conte has de tenir cura de l'entonació perquè és un factor molt important.
El segon canvi no va ser un canvi radical com el primer sinó que al veure que els professors remarcaven molt el treballar amb les diapositives. Nosaltres en la nostra presentació no vam posar text només el necessari. L'important en el nostre suport multimèdia han estat les animacions, les imatges i el vídeo. Les imatges generalment han estat nostres de quan èrem petites i el vídeo l'hem creat nosaltres mateixes amb els nostres vídeos familiars i la cançó dels reis mags.
He notat que al públic els hi agradat i he tingut bones sensacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario