jueves, 3 de octubre de 2013

El trajecte...

L'altre dia a classe de GTIC ens van proposar una activitat que consistia en crear un vídeo i publicar-lo al Youtube. El vídeo ha de ser sobre una història, jo i la meva parella, Elisabet, hem volgut plasmar en el nostre vídeo el nostre recorregut de la sortida de la universitat a casa nostra. Per fer-ho el que hem fet ha estat grabar diferents petits vídeos del recorregut i editar-lo amb el editor de Youtube. Aquests són els pasos que hem dut a terme per editar els petits vídeos per acabar tenint un sol vídeo:
  1. Crear una conta de Youtube.
  2. Pujar els vídeos grabats o les imatges, selecciona els diferents vídeos per pujar.
  3. Esperar la pulicació dels vídeos.
  4. Entrar en l'editor de vídeo.
  5. Agafar els vídeos per ordre i col·locar-los en la barra de vídeo.
  6. Treure el volum dels vídeos, per fer això cal posar-se amb el cursor sobre els petits vídeos i sortirà una barra on podreu baixar el volum.
  7. Fer les diferents configuraions dels vídeos, com per exemple la brillantor o el constrast, per fer això anar a solucions ràpides.
  8. Escollir filtres per la imatge.
  9. Retallar tots els vídeos.
  10. Inserir text, si es vol.
  11. Inserir la música que agrada per el vídeo.
  12. Mirar el vídeo per últim cop per veure si està tot correcte i a gust de l'autor, si no és així retocar el que fagi falta.
  13. Publicar el vídeo editat al Youtube.
Nosaltres hem seguit aquests pasos i hem publicat el nostre vídeo al Youtube. A continuació us mostro el nostre vídeo perquè li pogueu donar un cop d'ull. Per poder-vos mostrar el vídeo en el meu blog, el que he fet ha estat anar a comparteix que està sota el mateix vídeo i desprès clicar a insereix on tindrem el codi embed que introduirem a la pestanya de HTML.

                          

No hay comentarios:

Publicar un comentario