miércoles, 30 de octubre de 2013

Nova eina... Google Sites!

En la classe de GTIC hem après a utilitzar una nova eina el Google Sites. El Google Sites és una eina que serveix per crear webs i compartir-les amb els companys. Aquesta eina és molt similar al Google Drive, però uns dels desavantatges que té es que no es pot veure com edita el company a la mateixa estona que ell ho està fent sinó que per veure el que ha editat s'ha d'actualitzar la pàgina. Per poder crear un Google Sites has de tenir un compte de Google.
Per començar a treballar aquesta eina vam fer una activitat. Aquesta activitat consistia en fer grups i crear un web junts i compartir-la amb els companys i el professor. Jo i les meves companyes hem fet un Google Sites pensant de cara al treball que tenim que presentar al final del semestre anomenat "Bon Comunicador".
El que hem fet ha estat crear una web que tracta sobre Víctor Amela. Hem triat amb ell perquè pensem que és un bon comunicador. En aquesta web hem fet diversos apartats com per exemple Facebook o Twitter que serà on anirem penjant les coses que el Víctor Amela fa mitjançant cada una de les xarxes socials.
A continuació us deixo el link perquè li pugueu donar un cop d'ull.

No hay comentarios:

Publicar un comentario